BURSA / İNEGÖL - ŞEHİT FEVZİ BAŞARAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Hedef YKS

Şbt

Hedef YKS 2024 Etkinlikleri Kapsamında 11. Sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Hazırlık Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Kariyer Akademi Kulübü Hedef YKS 2024 etkinlikleri kapsamında Psikolog Eda Nur AYDIN ve Psikiyatris-Psikoterapist  Uzm. Dr. feyza ÇELİK GÜLERYÜZ'ün katıldığı bir söyleşi düzenledi.

Şbt

Hedef YKS 2024 etkinlikleri kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize motivasyon semineri yapıldı.

Kas

Okulumuzda 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yapılan deneme sınavları takvimlerimiz.

Ekm

Hedef 2024 YKS tanıtım ve bilgilendirme toplantısı  13 Ekim Cuma günü, Hedef YKS koordinatör öğretmenimiz Mehmet SARI başkanlığında yapıldı. Projenin hedefleri, koçluk sistemi, öğrenci performans değerlendirme uyuglamaları ile ilgili bilgi verildi.